Това е начин да сте оригинални на бързо, когато очаквате гости. На мен лично рибата тон са ми любими, но оставам да решите за себе си.
Време на приготвяне - 20 мин
Време за готвене - 0 мин
Съставки:
- Хляб - багета, чабата или друг хляб с вкусна коричка
- 1 консерва риба тон
- 4 с.л. пастет от маслини
- 1 домат
- 2 лъжици каперси
- 5 с.л. пастет от сьомга
- Сиренцето на мама
Начин на приготвяне
Вид 1 - нарежете домата на дребни кубчете. Смесете с добре изцедената риба тон и пастета от маслини и разбъркайте добре.
Вид 2 - смесете пастета от сьомга с каперсите
Вид 3 - сиренцето на мама
Всяка от съставките сложете върху препечена филийка и подредете красиво, за да ви е по-вкусно и приятно хапването.
Няма коментари:
Публикуване на коментар