С малко закъснение следколедно, но трябваше да ги изпробвам преди да ги споделя :)
Все пак остават като идея за другата година или за Нова Година, или за когато си поискате.
Аз направих твърде много... и ви давам рецептата за твърде много. Вие си менете количеството както прецените, но задължително запазете пропорциите.
Време за приготвяне - 15 мин
Време за втасване - 12 часа
Време за печене - 12 мин на тава (зависи от количеството, зависи броя тави)
Съставки (за 70-80 сладки):
- 1 кг бяло брашно
- 4 с.л. сода бикарбонат
- 4 с.л. пресно настърган джинджифил
- 3 ч.л. канела
- 300 гр масло на стайна температура, нарязано на кубчета
- 300 гр сироп от агаве
- 4 яйца
Начин на приготвяне
Печете в предварително загрята на 150 градуса фурна по около 12 минути.
За глазурата вижте: http://nenasfoody.blogspot.com/2012/12/blog-post_18.html
Няма коментари:
Публикуване на коментар