понеделник, 21 януари 2013 г.

Ресторант Chill Grill - София

Приятно място в София, където винаги може да се паркира, което е огромно предимство. Ресторантът се намира на бул. Николай Вапцаров, срещу бившия София Ленд (http://sofia.zavedenia.com/uk/2945/Chill.Grill/). 

Идеята на заведението е да е тип американски Diner.  Интериорът и менюто се стремят да осъществят тази идея и им се получава като че ли.

Определено е приятна атмосферата, в светли тонове, маси за малки и за големи групи, раздвижено, уютно. Обслужването също беше на място.

Храната беше вкусна определено. Опитахме калмарите (9.90 лв) и бяха много вкусни и сосчето към тях беше видимо домашно правено и много вкусно. Също така беше с пръчиците от тиквички (7.90 лв), а сосът към тях беше трепач. Пролетните рулца със скариди не бяха толкова вкусни и може спокойно да ги пропуснете. За любителите на лучена супа, може да си поръчате, няма да съжалявате (4.90 лв). Бургерът беше по-скоро средно качество, но все пак сред най-вкусните, които можете да намерите в София. Сервират го с много вкусни домашни картофки и лучени кръгчета, а цената за порцията е доста приемлива - 12.90 лв. 

Селекцията от вина е прилична и винаги има вина, които ги няма в листа, тъй че питайте сервитьорката за допълнителните им предложения.   

Няма коментари:

Публикуване на коментар