сряда, 28 ноември 2012 г.

Ресторант Gelateria Confetti - София

За това място съм много субективна - толкова много го обичам, че ми е трудно да кажа нещо лошо. Но сега и за предизвикателство към себе си, ще се опитам да бъда възможно най-обективна.
 
И така, ресторантът се намита на Графа и има страхотна градина за топлите дни с вход от към Христо Белчев (http://www.programata.bg/?p=71&c=1&id=5778&l=1). Атмосферата и интериорът определено са много приятни, а както споменах и градината е голяма и хубава за лятото. Вече има и топлещи лампи, тъй че до скоро можеше да се възползваме и за бърз обяд на въздух. Уви, вече не... 
 
Собственикът на ресторанта е италианец и съответно такава е тематиката на менюто. Пиците са много вкусни (Маргарита и Дяволо са най-вкусните). Цените на пиците са между 8 и 13 лв, но си заслужават според мен. Салатите няма да ви изненадат нито с качество, нито с цена, no surprise there. Какво да кажа за пастата - ок е... Най-вкусна е лазанята, другите са малко сухи. Основните ястия не са особено впечатляващи, но не са и лоши. Сладоледът е супер, домашен е и е най-добрият в София. Другите десерти също са вкусни, но има какво да се желае още от тях.
Обслужването е ок, по-скоро на ръба към лошото, но става. Често се налага да чакаш известно време да ти обърнат внимание.
 
Най-хубавото на това място е атмосферата и хората - всички са интелигентно изглеждащи, работещи, приятни лица. В събота и неделя за закуска (до 12) има много вкусна селекция (яйца, бекон, кроасани, прясно изпечени хлебчета) и наистина страхотни хора, създаващи много приятна атмосфера.

Няма коментари:

Публикуване на коментар