сряда, 21 ноември 2012 г.

Ресторант Кактус - София

Ресторант Кактус се намира на ъгъла на Солунска и Христо Белчев, т.е. страхотна локация ( http://www.cactus.bg/).

Днес обядвах там с една приятелка, идеално местенце за хапване в обедната почивка, ако се намирате в центъра. Навън в топлите дни би било по-приятно със сигурност, защото вътре е малко схлупено под земята. За да компенсират за ниските тавани са боядисали заведението в топли светли цветове, което дава простор. 

Иначе е адски удобно, че имат на web страницата обедното меню за всяка седмица и човек може да си прецени допада ли му или не менюто за деня. Обедното меню включва избор между две предястия (супа или салата) и между две основни + напитка на цена от около 8 лв, което определено е много приемливо, имайки предвид, че все пак ти сервират, а не ядеш на крак. Аз лично хапнах салата с паста и майонезен сос, която беше  ок, нищо впечатляващо, но все пак вкусна и телешко с картофи, което също не изненада, но беше приятно. 

Обслужването беше много добре, въпреки че още с влизането казахме, че сме за обедно меню само. Имаше винаги кой да ни обслужи без да се натрапва.

Моята приятелка сподели, че е хапвала и от основното меню и било много вкусно, но не мога да кажа от първа ръка. В най-скоро време ще опитам и ще допълня информацията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар