вторник, 17 февруари 2015 г.

Ресторант Meat - София

Ах, тези бургери и моята слабост към тях :) и най-сетне се завъдиха достатъчно места с вкусни бургери в София, да има избор човек на вкусове и на интериори :) и на цени :)
 
Ресторант Meat в София е новото попадение по темата с бургерите. Но там менюто е наистина само бургери :) Тоест не взимайте веган и приятелки на диета с вас там.
 
Мястото му е стратегически в идеалния център, на ул. Ангел Кънчев 1 (http://undertheline.net/journal/city/m-m-m-eat/), на мястото на една малка двуетажна галерия. Интериорът е приятен, крайно индустриален, може би така всички си представяме един лофт в Ню Йорк :) Заведението е малко, тъй че е хубаво да запазите, ако твърдо сте решили да сте на бургери, за всеки случай, да не ви се размине. А ако имате махмурлук, това е вашата уикенд дестинация за брънч :)
 
И връщайки се към основния фокус, нека си поговорим за бургерите. Чийзът е вкусен и ГОЛЯМ, което не може да се каже за другите две бургерджийници в района. А пък цената му е сносна, 8.90 лв. За Фили бургерът чувам много противоречиви мнения - от Супер е, до посредствен и тъй като аз лично за първи път тествам мога да кажа, че е вкусен, но си го представях по-голям и по-крехък. Цената му е точно като на Чийза. Картофките обаче ме разочароваха. Просто не бяха вкусни или бяха бланширани не успях да разбера, но не ми харесаха въобще.
 
С други думи, готино място и най-важното, най-сетне София има избор от всичко по достатъчно :)


Няма коментари:

Публикуване на коментар