понеделник, 25 февруари 2013 г.

Bar&Dinner Motto - София

Едно старо и добре познато местенце на Софиянци, чиято кухня през годините толкова пъти си мени реномето, че не съм сигурна това, което ще напиша сега колко време ще е актуално :) Но нека се пробвам.

Мястото (http://www.motto-bg.com/) е в центъра, на Аксаков и е с много готин леко замъглен интериор. Идеално е за хапване и пийване в едно, музиката е малко по-шумна, но това не е проблем със сигурност. 

Обслужването няма константа величина. Късмет е кой ще ви обслужва и в какво настроение се е събудил. От ден на ден и от сервитьор на сервитьор разликата е убийствена. Може да сполучите страхотно, лежерно обслужване, тежък стар сервитьор или нехаен студент, който все забравя по нещо.

Храната е вкусна. Не е нещо невероятно, което ще разтърси представите ви за кулинария, но е вкусна. На мен лично любими са ми азиатските шишчета (12 лв). Много балансирано са подправени и барбекю сосът ги допълва страхотно. Много добро попадение са и талиателите с прошуто и моцарела (8.50 лв), които може би никога не смениха качествето си, дори в най-лошите времена на заведението. Салатата с халуми (8 лв), която на скоро опитах за първи път, също беше вкусна и балансирана от към подправки. На сайта има меню, което отговаря на действителността като асортимент и като цени, така че можете добре да се ориентирате преди да отидете.

Няма коментари:

Публикуване на коментар